2019-01-03 08:52:27• hírek • közlemény

Visszatértek az Aquastarba a promóciós ajánlatok

Az ünnepi időszak lezárásával vissztértek az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdőbe a már megszokott, a közösség által nagyon kedvelt akciók.

Hétköznapi kényeztetés jegy hétfőtől-péntekig 10 és 14 óra között, mely  kortól függetlenül 16 lejbe kerül és magába foglalja a fedett medencék használatát. Ismét  kiváltható a Szieszta jegy 20 lejért, ami hétköznaponként 14-17 óra között érvényes kortól függetlenül. A Szieszta jegy a medencehasználat mellett a szaunavilág korlátlan használatát is magába foglalja.


Gondolva azokra, akik munka vagy iskola után vágynak egy kis hétköznapi kényeztetésre, ismét válthatók délutáni akciós jegyek20 lejért felnőtteknek, 15 lejért gyerekeknek, nyugdíjasoknak vagy tanulói igazolvánnyal rendelkezőknek. Ezek a délutáni akciós jegyek kizárólag hétköznapra érvényesek 17:30 perc után. Minden egyes jegytípus magába foglalja a szekrényhasználatot, az akciós csomagok pedig csak a hétköznapokra vonatkoznak!


Az Aguastar élményfürdő az aktív pihenésre is lehetőséget kínál mindazok számára, akik egy kiadós testmozgásra vágynak a  modern gépekkel felszerelt Robi Fitnessben. Az élményfürdőben a térségünkben egyedülálló halterápiás kezelés is  igénybe vehető, ugyanakkor az Aqua Medica kezelő központban orvosi szakrendelések, kezelések (hidro-, fizio, kinetoterápia) állnak az  érdeklődők rendelkezésére. Úszótanfolyam kicsiknek és nagyoknak, kezdőknek és haladóknak egyaránt, Donka Katalin és Tatár Szabolcs szakképzett oktatók felügyelete alatt.


Bővebb információkért látogasson el a www.aquastarsatumare.ro weboldalra.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: